Dorthe, 32 år, underlivsopereret

Jeg har nu i 3 måneder brugt bækkenbundstræneren og jeg kan varmt anbefale den. Jeg havde mine betænkeligheder lige i starten, men dem kunne jeg hurtig sætte en streg over, allerede efter første træning. Jeg elsker at bækkenbundstræneren, er så diskret, som den er. Den lange ledning mellen proben og fjernbetjeningen, er fantastisk. Jeg kan helt diskret side i sofaen og træne. Fjernbetjeningen har jeg i lommen, så hvis jeg ønsker at ændre styrken på proben, kan jeg nemt gøre det.Selv ikke mine nysgerrige unger har opdaget, når mor træner.Jeg kan forstå hvis nogen, kan være betænkelig over at bækkenbundstræneren, er en probe med elektroniske impulser, der skal sættes op i skeden. Men den er ganske harmløs og kun lidt større end en tampax. Styrken på proben er nem at indstille og starter ud ganske svagt. Jeg har nogle gange brugt bækkenbundstræneren, inden jeg skulle i seng og det er faktisk lykkedes for mig, at falde i søvn under træningen. Jeg er så glad for, at jeg har opdaget bækkenbundstræneren. Jeg har på 3 måneder oplevet at få meget mere kontrol over min bækkenbund og min blære. Jeg er nu blevet bevidst om mine knibeøvelser og hvilke muskler jeg skal knibe med.Ud over at jeg bruger træneren en enkelt gang dagligt, er jeg også blevet meget bedre til at lave mine almindelige knibeøvelser. – Dorthe Mark