Dorthe K. – mor til 7 har brugt bækkenbundstræneren…

Jeg må indrømme, at jeg var skeptisk, da jeg begyndte at bruge bækkenbundstræneren – jeg havde svært ved at tro på, at sådan en lille dims skulle kunne hjælpe mig – men dét kunne den. Tidligere kunne jeg ikke holde mig, hvis jeg f.eks. var udenfor og skulle på toilettet. Nu kan jeg, uden problemer nå at komme ind og få mit overtøj af uden at tisse i bukserne – det er en STOR lettelse. Dette var et meget stort problem for mig, inden jeg begyndte at bruge bækkenbundstræneren. Bækkenbundstræneren har også gjort, at jeg tør at vove mig ud på længere gåture, fordi jeg nu ved, at jeg godt kan holde mig. Der går også længere tid imellem mine toiletbesøg end tidligere. I dag kan jeg endda hoppe i sjippetov, sammen med min datter, uden der sker uheld.

Bækkenbundstræneren har også hjulpet mig på det seksuelle område, fordi jeg nu kan mærke mine bækkenbundsmuskler. Jeg kan mærke en stor forskel på om jeg spænder eller ej, hvilket jeg ikke kunne før brugen af bækkenbundstræneren. Bækkenbundstræneren har hjulpet mig til et bedre liv, hvor jeg ikke længere er bange for at prøve og gøre ting, som jeg tidligere ville have sagt nej til – såsom at løbe og spille bold med ungerne og gå lange ture, hvor der ikke er et toilet i nærheden. Jeg kan varmt anbefale bækkenbundstræneren til andre med lignende problemer.
/Dorthe K.

Britta, 72 år

Jeg er ovenud tilfreds med bækkenbundstræneren. Jeg har prøvet flere af programmerne, og bruger for tiden mixed programmet et par gange om ugen. Jeg har selv gjort bækkenbundsøvelser  i næsten et år – alligevel syntes jeg ikke, at jeg rigtig kunne mærke, om jeg slappede ordentligt af efter at jeg have strammet op. Det føler jeg bedre med bækkenbundstræneren. Der gik faktisk kun 14 dage før jeg fik glæde af den, måske fordi jeg havde gjort øvelser inden da. Jeg har også haft angst for at få ufrivillig vandladning, hvilket mange ældre kvinder døjer med. Det føler jeg ikke at jeg behøver at tænke på nu. Den er nem at betjene og det føles som hel luksus, bare at kunne ligge og læse medens bækkenbundstræneren gør arbejdet. Jeg har haft den med til min læge og vist hende den, og talt med hende om der kunne være bivirkninger ved at bruge den. Det mente hun ikke, hun syntes det var en god ting. Jeg har fortalt om den til mine veninder og jeg kan mærke at der er stor interesse for den. – Britta

Succes efter fejlslagen operation og medicinsk behandling

Som en midaldrende kvinde, der har gennemgået operation og tager lægeordineret medicin for inkontinens (begge uden at opnå 100% succes) , var dette den sidste udvej – og jeg havde ikke de store forventninger. Heldigvis kan jeg sige, at jeg tog fejl. Efter kun et par uger, var forskellen bemærkelsesværdig. Jeg er holdt op med at tage min medicin – og jeg behøver ikke at bruge inkontinensbind hver dag. Efter at have eksperimenteret, har jeg opdaget, at for mig er Kombinationsprogrammet (MIX)  ikke det mest effektive. Selvom det var dét, der blev anbefalet i tilfælde af både trang og stress (som i mit tilfælde). Jeg har fået meget bedre resultater med en daglig behandling på ’URGE’ programmet – efterfulgt af en behandling med ’STRES’ programmet. Bækkenbundstræningen er nu en del af min natlige rutine. Jeg bruger træneren, mens jeg læser i sengen, før jeg skal sove.

FØLG endelig vejledningen, om at starte på en lav styrke (20-30 red.) , især, hvis du ikke har megen fornemmelse i bækkenbunden – følelsen kommer tilbage virkelig hurtigt – og så kan du øge styrken. Lær af min fejl : Jeg var utålmodig og startede alt for højt – og det ​​resulterende anspændte muskler den næste dag.

Ann A. R.

Dorthe, 32 år, underlivsopereret

Jeg har nu i 3 måneder brugt bækkenbundstræneren og jeg kan varmt anbefale den. Jeg havde mine betænkeligheder lige i starten, men dem kunne jeg hurtig sætte en streg over, allerede efter første træning. Jeg elsker at bækkenbundstræneren, er så diskret, som den er. Den lange ledning mellen proben og fjernbetjeningen, er fantastisk. Jeg kan helt diskret side i sofaen og træne. Fjernbetjeningen har jeg i lommen, så hvis jeg ønsker at ændre styrken på proben, kan jeg nemt gøre det.Selv ikke mine nysgerrige unger har opdaget, når mor træner.Jeg kan forstå hvis nogen, kan være betænkelig over at bækkenbundstræneren, er en probe med elektroniske impulser, der skal sættes op i skeden. Men den er ganske harmløs og kun lidt større end en tampax. Styrken på proben er nem at indstille og starter ud ganske svagt. Jeg har nogle gange brugt bækkenbundstræneren, inden jeg skulle i seng og det er faktisk lykkedes for mig, at falde i søvn under træningen. Jeg er så glad for, at jeg har opdaget bækkenbundstræneren. Jeg har på 3 måneder oplevet at få meget mere kontrol over min bækkenbund og min blære. Jeg er nu blevet bevidst om mine knibeøvelser og hvilke muskler jeg skal knibe med.Ud over at jeg bruger træneren en enkelt gang dagligt, er jeg også blevet meget bedre til at lave mine almindelige knibeøvelser. – Dorthe Mark

Fysioterapeuten siger…

Jeg anvender iTouchSure  til kvinder med inkontinens. Jeg har primært anvendt iTouchSure, hvis der ikke er resultat efter alm. bækkenbundstræning. Apparatet har været let at anvende og instruktion af kvinderne det samme. Den vaginale probe har været let at placere – men følsomheden i skede har været meget forskelligt. Jeg har forsøgt både at kvinden har prøvet aktivt at spænde med under stimulation – og bare stimulation alene. Generelt skal styrken for stimulationen over 20 til tider 30 før muskelsammentrækningen kan mærkes. En 75 årig kvinde, der har købt og anvendt iTouchSure et halv år til selvbehandling alene, kom glædesstrålende og fortalte at hun aldrig havde haft så stærk  bækkenbund før.. Så det er flot.

Kan nu holde på vandet 5-6 timer

Jeg har købt en ITouchSure for fem uger siden .  jeg har udviklet både stress og trangs-inkontinens meget pludseligt,  efter en infektion i brystet og den deraf følgende hoste , hoste , hoste . Pludselig opdagede jeg, at jeg efter at have været på toilettet – og rejste mig, tissede helt uden at kunne kontrollere det. Jeg kan ikke  stoppe og starte vandladning , som jeg havde været i stand til at gøre tidligere – og jeg kan ikke stoppe, når jeg først er begyndt. Jeg kunne ikke gå uden et toiletbesøg mere endhøjst 1 time eller 2 – og jeg var  iført hygiejnebind hele tiden. Hvert nys , host eller pludselige latter udløste helt sikker en lækage. Jeg blev meget flov. Jeg har gjort normale bækkenbundsøvelser , men har ikke kunne mærke nogen som helst forbedring. Og mere bekymrende var, at  når jeg bøjede mig ned , kunne jeg føle en dyb trække fornemmelse , som om noget var hævet eller lå forkert.  Jeg formoder, dette var starten på en prolaps.

Jeg læste anmeldelser af  dette produkt og besluttede at købe det.  I første omgang var jeg en smule nervøs ved at have noget elektrisk i mig selv –  og jeg var bange for , at det ville væreubehageligt. Men jeg fandt ud af, at jeg kunne tåle en indstilling på 45. Jeg bruger bækkenbundstræneren hver aften,  før sengetid. I starten brugte jeg den i 20 minutter, før jeg tog på arbejde, så jeg kunne dæmpe den hævede følelse i underlivet. Nogle aftener har jeg sat den til at behandle i 90 minutter og er faldet i søvn. Jeg brugte oprindeligt stress-indstillingen , men har fundet ud af, at den blandede indstilling (MIX red.)  afgjort fungerer bedst for mig.

Nå, hvorom alt er …. den tunge og hævede fornemmelse er helt væk. Jeg kan holde mig  i 5-6 timer, hvilket er tilbage til normalen for mig. Jeg kan stadig ikke stoppe min urin på kommando. Men fra slet ikke at kunne stoppe det, er jeg blevet i stand til at stoppe det på omkring 5 sekunder. Hvis jeg forbereder mig før nysen, kan jeg nu stoppe en lækage. Grin får mig stadig til at lække lidt, men jeg behøver ikke længere at bruge hygiejnebind hele tiden.  Produktinformationen siger, at du kan forvente resultater efter 1-3 måneder, men her efter 5 uger,  har det allerede ændret mit liv. Kan helt bestemt anbefales.

27 år – og stor tilhænger

Jeg har altid været en grinebidder, og også altid været hende der virkelig har skulle tage mig sammen for ikke at tisse i bukserne når jeg får et grineanfald. Ja – når jeg skal tisse, SÅ skal jeg virkelig tisse, og så skal folk flytte sig. Jeg har ikke set det som et mega stort problem, men stadig har det irriteret mig, at skulle finde et toilet hele tiden når jeg er fx. var ude med veninderne. Det er ALTID mig der skal tisse. Jeg hørte så om bækkenbundstræneren, men troede egentlig mest den var til efter fødsel, og tænkte faktisk ærligt talt, at det  var lidt noget vrøvl. Men fik så en gennemgang af apparatet og blev lidt nysgerrig på det, og læste også, at flere i samme “tisse-dilemma” som mig, havde brugt den, og havde rigtig god erfaring med den, og jeg gik i gang. I starten synes jeg det var ret ubehageligt, det var lidt som om jeg fik små stød og det brændte lidt, men det var bare lige de første 3-4 gange, og jeg vænnede mig hurtigt til det – efterfølgende var det bare en “aftenrutine”. Jeg fulgte anvisningen som jeg skulle, og startede lavt og trappede lidt op. Hver gang jeg trappede op, skulle jeg lige vænne mig til det, men det er ikke sådan, at det er uudholdeligt. Jeg synes faktisk allerede, at efter jeg havde brugt den i et par uger, at jeg kunne mærke forskel. Jeg har lettere ved at holde mig, end jeg havde før, og jeg synes faktisk mine toiletbesøg er blevet halveret.

Efter en lille måneds tid var der en markant forskel. Har lige haft en lille pause med den, da jeg er blevet opereret, – og har ikke måtte bruge den, og kan allerede mærke, at jeg faktisk ikke har brugt den i en periode. Så det er noget der skal vedligeholdes og en ny ting der skal ind i min aftenrutine fra nu af, sammen med alle mine plejeprodukter. Det er altså virkelig befriende, at kunne grine, uden at tisse lidt i bukserne 🙂 Jeg er positivt overrasket og kan varmt anbefale den. Mit råd er, at man ikke skal give op på den for hurtigt, hvis man som mig, er lidt følsom down there ;-)” Camilla, 27 år.

Hurra for iTouchSure!

‘Hurra for iTouchSure’

Jeg er 80 år og havde et meget stort problem, fik piller der kun gav tørhed i mund og alle slimhinder, hjalp ikke på det de skulle. Jeg var fortvivlet og ville prøve alt. Jeg læste om iTouchSure og tænkte “den må jeg prøve”. Efter 3 mdr. kunne jeg mærke forskel, efter 1/2 år er alt næsten normalt. Jeg anbefalede den til min læge og hun anbefalede iTouchSure til mange klienter som købte den og også er glade for den. Jeg kan ikke undvære den – ItouchSure er guld værd for mig. – Kirsten R., Næstved

STOR forskel efter 5 uger…

Efter 5 ugers daglig træning med bækkenbundstræneren ITouchSure (på niveau 50-72), er mine bækkenbundsmuskler allerede så stærke, at jeg kan nå toilettet uden at der sker uheld. Jeg er inderligt glad for denne fremgang, samtidig med at jeg føler mig tryg ved brugen af apparatet –  og så er den tilmed utrolig enkel at betjene.  De allerbedste anbefalinger herfra!

Venlige hilsner
Fru Larsen, pensioneret.

B. L .

Jeg var lidt skeptisk omkring købet af ITouchSure. Efter den første uge kunne jeg ikke mærke nogen nævneværdig forandring – men allerede efter den anden uge var jeg TENA-fri! Det har gjort en enorm forskel for min selvtillid og min tilværelse. Sørg blot for, at du læser manualen før du tager den i brug.  Hvis du kommer i tvivl – så ring endelig til firmaet, de er gode til at forklare, hvordan du kommer i gang med at bruge den. Nu bruger jeg den bare 2 gange om ugen, mens jeg ligger i sengen og ser fjernsyn. P.S. Jeg brugte den hver dag i de første 5 uger, hvor jeg arbejdede mig op fra 2 – 20 minutters træning.