Dorthe K. – mor til 7 har brugt bækkenbundstræneren…

Jeg må indrømme, at jeg var skeptisk, da jeg begyndte at bruge bækkenbundstræneren – jeg havde svært ved at tro på, at sådan en lille dims skulle kunne hjælpe mig – men dét kunne den. Tidligere kunne jeg ikke holde mig, hvis jeg f.eks. var udenfor og skulle på toilettet. Nu kan jeg, uden problemer nå at komme ind og få mit overtøj af uden at tisse i bukserne – det er en STOR lettelse. Dette var et meget stort problem for mig, inden jeg begyndte at bruge bækkenbundstræneren. Bækkenbundstræneren har også gjort, at jeg tør at vove mig ud på længere gåture, fordi jeg nu ved, at jeg godt kan holde mig. Der går også længere tid imellem mine toiletbesøg end tidligere. I dag kan jeg endda hoppe i sjippetov, sammen med min datter, uden der sker uheld.

Bækkenbundstræneren har også hjulpet mig på det seksuelle område, fordi jeg nu kan mærke mine bækkenbundsmuskler. Jeg kan mærke en stor forskel på om jeg spænder eller ej, hvilket jeg ikke kunne før brugen af bækkenbundstræneren. Bækkenbundstræneren har hjulpet mig til et bedre liv, hvor jeg ikke længere er bange for at prøve og gøre ting, som jeg tidligere ville have sagt nej til – såsom at løbe og spille bold med ungerne og gå lange ture, hvor der ikke er et toilet i nærheden. Jeg kan varmt anbefale bækkenbundstræneren til andre med lignende problemer.
/Dorthe K.