Britta, 72 år

Jeg er ovenud tilfreds med bækkenbundstræneren. Jeg har prøvet flere af programmerne, og bruger for tiden mixed programmet et par gange om ugen. Jeg har selv gjort bækkenbundsøvelser  i næsten et år – alligevel syntes jeg ikke, at jeg rigtig kunne mærke, om jeg slappede ordentligt af efter at jeg have strammet op. Det føler jeg bedre med bækkenbundstræneren. Der gik faktisk kun 14 dage før jeg fik glæde af den, måske fordi jeg havde gjort øvelser inden da. Jeg har også haft angst for at få ufrivillig vandladning, hvilket mange ældre kvinder døjer med. Det føler jeg ikke at jeg behøver at tænke på nu. Den er nem at betjene og det føles som hel luksus, bare at kunne ligge og læse medens bækkenbundstræneren gør arbejdet. Jeg har haft den med til min læge og vist hende den, og talt med hende om der kunne være bivirkninger ved at bruge den. Det mente hun ikke, hun syntes det var en god ting. Jeg har fortalt om den til mine veninder og jeg kan mærke at der er stor interesse for den. – Britta