Kan nu holde på vandet 5-6 timer

Jeg har købt en ITouchSure for fem uger siden .  jeg har udviklet både stress og trangs-inkontinens meget pludseligt,  efter en infektion i brystet og den deraf følgende hoste , hoste , hoste . Pludselig opdagede jeg, at jeg efter at have været på toilettet – og rejste mig, tissede helt uden at kunne kontrollere det. Jeg kan ikke  stoppe og starte vandladning , som jeg havde været i stand til at gøre tidligere – og jeg kan ikke stoppe, når jeg først er begyndt. Jeg kunne ikke gå uden et toiletbesøg mere endhøjst 1 time eller 2 – og jeg var  iført hygiejnebind hele tiden. Hvert nys , host eller pludselige latter udløste helt sikker en lækage. Jeg blev meget flov. Jeg har gjort normale bækkenbundsøvelser , men har ikke kunne mærke nogen som helst forbedring. Og mere bekymrende var, at  når jeg bøjede mig ned , kunne jeg føle en dyb trække fornemmelse , som om noget var hævet eller lå forkert.  Jeg formoder, dette var starten på en prolaps.

Jeg læste anmeldelser af  dette produkt og besluttede at købe det.  I første omgang var jeg en smule nervøs ved at have noget elektrisk i mig selv –  og jeg var bange for , at det ville væreubehageligt. Men jeg fandt ud af, at jeg kunne tåle en indstilling på 45. Jeg bruger bækkenbundstræneren hver aften,  før sengetid. I starten brugte jeg den i 20 minutter, før jeg tog på arbejde, så jeg kunne dæmpe den hævede følelse i underlivet. Nogle aftener har jeg sat den til at behandle i 90 minutter og er faldet i søvn. Jeg brugte oprindeligt stress-indstillingen , men har fundet ud af, at den blandede indstilling (MIX red.)  afgjort fungerer bedst for mig.

Nå, hvorom alt er …. den tunge og hævede fornemmelse er helt væk. Jeg kan holde mig  i 5-6 timer, hvilket er tilbage til normalen for mig. Jeg kan stadig ikke stoppe min urin på kommando. Men fra slet ikke at kunne stoppe det, er jeg blevet i stand til at stoppe det på omkring 5 sekunder. Hvis jeg forbereder mig før nysen, kan jeg nu stoppe en lækage. Grin får mig stadig til at lække lidt, men jeg behøver ikke længere at bruge hygiejnebind hele tiden.  Produktinformationen siger, at du kan forvente resultater efter 1-3 måneder, men her efter 5 uger,  har det allerede ændret mit liv. Kan helt bestemt anbefales.