Succes efter fejlslagen operation og medicinsk behandling

Som en midaldrende kvinde, der har gennemgået operation og tager lægeordineret medicin for inkontinens (begge uden at opnå 100% succes) , var dette den sidste udvej – og jeg havde ikke de store forventninger. Heldigvis kan jeg sige, at jeg tog fejl. Efter kun et par uger, var forskellen bemærkelsesværdig. Jeg er holdt op med at tage min medicin – og jeg behøver ikke at bruge inkontinensbind hver dag. Efter at have eksperimenteret, har jeg opdaget, at for mig er Kombinationsprogrammet (MIX)  ikke det mest effektive. Selvom det var dét, der blev anbefalet i tilfælde af både trang og stress (som i mit tilfælde). Jeg har fået meget bedre resultater med en daglig behandling på ’URGE’ programmet – efterfulgt af en behandling med ’STRES’ programmet. Bækkenbundstræningen er nu en del af min natlige rutine. Jeg bruger træneren, mens jeg læser i sengen, før jeg skal sove.

FØLG endelig vejledningen, om at starte på en lav styrke (20-30 red.) , især, hvis du ikke har megen fornemmelse i bækkenbunden – følelsen kommer tilbage virkelig hurtigt – og så kan du øge styrken. Lær af min fejl : Jeg var utålmodig og startede alt for højt – og det ​​resulterende anspændte muskler den næste dag.

Ann A. R.